Videobanden en 8mm fims digitaliseren

Is jouw videomateriaal  en/of filmmateriaal nog niet gedigitaliseerd? Dan is het nu tijd om dat te gaan doen want net als smalfilms hebben ook videobanden een beperkte levensduur en is de kans groot dat de kwaliteit van dze opnamen na verloop van tijd sterk achteruit gaat of dat de banden zelfs helemaal niet meer willen afspelen. Daarnaast is het ook steeds lastiger om nog afspeelapparatuur te vinden waarmee je bijvoorbeeld de videotapes mee kunt afspelen. Dat is toch zonde van al die waardevolle nostalgische video-opnames van bruiloften, feestjes en andere belangrijke gebeurtenissen. De beste manier om uw kostbare video in de toekomst te bekijken en/of te delen is deze nu te laten digitaliseren.

Gelukkig bieden wij de oplossing aan om jouw dierbare herinneringen professioneel veilig te stellen en over te zetten op een opslagmedium naar keuze. Door de 8mm films en video te digitaliseren  kun je nog vele jaren genieten van al die mooie momenten uit het verleden.

Smalfilms

Prijzen 8 mm films digitaliseren, dit wordt berekend aan de hand van de speelduur van de films en het aantal 8mm spoelen dat u inlevert.

U betaald € 2,00 per minuut film dat u inlevert, en € 2,00 handelingskosten per filmspoel. De opstartkosten per opdracht bedragen € 12,50. De film ontvangt u op een usb stick de kosten hiervan zijn  afhankelijk van de grote van deze stick.

Voor video banden

Vhs band tot 2 uur: opstart kosten € 10,00 per opdracht  € 18,00 per band.

DVI/HI-8/VHS-C opstartkosten € 12,50 per opdracht daarna 18,50 per band (een uur)

Betamax/V2000 opstartkosten € 22,50 per opdracht daarna 20,00 per uur 

De film ontvangt u op een usb stick de kosten hiervan zijn  afhankelijk van de grote van deze stick.

Voor meer informatie en een nauwkeurige prijsopgave bent u van harte welkom in onze studio: Achter het wild varken 6 te ‘s Hertogenbosch. Maar per mail kan uiteraard ook

video naar digitaal