Samen op de foto voor vaderdag

Een uniek cadeau voor vaderdag!

Geef je vader een blijvend hartverwarmend cadeau. Hij heeft het vast en zeker verdiend. Vind jij het de hoogste tijd om je papa op deze vaderdag te verrassen met een schitterend cadeau, reserveer dan nu jou fotoshoot in onze studio, een shoot en vergroting van 30×40 cm heb je al vanaf € 59,00.

Wil je ook die leuke foto van jullie op een mok, T-shirt of bijvoorbeeld een foto puzzel. Dan maken wij dat graag voor je.

Samen op de foto voor vaderdag!

Deze of andere foto op een canvas afdrukken, dat kan natuurlijk ook.

De vaderdag fotoshoot,

vind plaats in onze fotostudio, Achter het wild varken 6 te s-Hertogenbosch. Aansluitend aan de fotoshoot kunt u de leukste foto uitzoeken die wij na het bewerken voor u afdrukken, en ook kunnen inlijsten (lijst niet inbegrepen bij het budget of standaard pakkt). Een schitterend cadeau voor vader.

Kledingtips voor deze shoot:
Stel de kleding op elkaar af bijvoorbeeld allemaal een jeans met een zwart shirt. iedereen in aardtinten, liever geen wit, bij gekleurde kleding straal je meer.

De door jullie uitgekozen foto wordt door ons voor het afdrukken nog bewerkt, bij deze aanbieding krijg je een afdruk van 30×40 cm hiervoor hebben wij diverse lijsten op voorraad, Wil je de foto liever afdrukken op canvas, aluminium of plexiglas kan dat ook. Houd dan wel rekening met een langere levertijd.

Meerdere opties mogelijk:

Pakketu krijgtdigitaalPrijs
standaard30×40 cm afdrukextra
€ 15,00
€ 59,00
Luxeingelijste 30×40 cm afdruk* plus 1x 13×18 cm per persoonextra
€ 15,00
€ 99,00
* Keuze uit een beperkt deel van ons assortiment, tegen meerprijs ook andere lijst mogelijk.

Toch nog een vraag ? Bel 073 6143109 , Whats-app 06-39354513 of mail