Trouwalbum bruidsfotografie

Het is natuurlijk een cliché, maar aan het einde van de rit is het bruidsalbum één van de weinige tastbare dingen die overblijven van jullie mooie trouwdag. En is het niet zonde om al die prachtige foto’s op een USB stick te laten staan, terwijl je met een kleine investering deze herinneringen samen kunt bundelen in een fantastisch trouwalbum waarin alle hoogtepunten van jullie dag samenkomen? Zodat jullie er nog jarenlang van kunnen nagenieten met jullie dierbaren en later misschien wel met toekomstige generaties.

Een bruidsalbum op maat 

De bruidsalbums worden gedrukt op echt fotopapier waardoor de kleuren van je bruidsfotografie geweldig tot hun recht komen en de kwaliteit jarenlang gewaarborgd blijft. Alle trouwalbums worden gemaakt met het ‘lay-flat’ systeem, wat ervoor zorgt dat de foto’s die twee pagina’s beslaan mooi zonder onderbreking doorlopen.

Voorbeelden trouwalbums in fotostudio Den Bosch

U bent van harte welkom in onze studio, achter het wild varken 6 te ‘s-Hertogenbosch om een voorbeeld album en de diverse mogelijkheden te bekijken. Deze luxe albums zijn leverbaar in diverse maten van 20×20 tot het prestige formaat 50x40cm. Al onze albums worden afgeleverd in  een exclusieve box, gemaakt van eco-leder. 

Bruidsreportage
Het maken van een bruidsreportage is een vak op zich. Graag laten wij jullie in een persoonlijk gesprek, waar jullie je wensen kenbaar maken, een aantal voorbeelden van zowel analoge als digitale reportage albums zien. Foto expert s’-Hertogenbosch heeft jarenlange ervaring met het maken van bruidsreportages, wij weten als geen ander het onderscheid te maken in fotografie die de emoties laat herbeleven. Maak vrijblijvend een afspraak.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.