Zoek je een leuk cadeau? Of wil je een T-shirt laten bedrukken voor een vrijgezellenfeest, toernooi, uitje van het werk of vriendinnenweekend? Wij bedrukken mooie dames, heren, kinder t-shirts. Je kunt bij ons gewoon losse t-shirts, dus vanaf 1 stuk, bestellen! 

Wij drukken alles op jouw T-shirt wat jij wilt zoals een foto, een afbeelding, een naam of leuke tekst. 

T-Shirt

T-shirts voor onder andere u vrijgezellenfeest, sporttoernooi of zakelijk evenement. Vanaf maat 110 tot en maat xxl.

T-shirts bedrukken met foto of naam

In onze online editor ontwerp je eenvoudig diverse t-shirts online. Je kunt een eigen tekst of naam laten drukken, maar we kunnen ook in zeer hoge kwaliteit en full color leuke foto’s op je t-shirt drukken. Heb je meerdere leuke foto’s? Geen probleem, dan maak je eenvoudig een leuke collage met alle leuke foto’s.

T-shirts voor een vrijgezellenfeest maken

Komt er een vrijgezellenfeest aan en wil je met de hele vriendengroep hetzelfde T-shirt laten maken? Super leuk! Wij maken graag T-shirts voor je . Zo kun je een foto uploaden die we op je T-shirt printen of zelf een tekst invoeren ‘Ik ga trouwen’, ‘Ik ben de bruid’,of wat je ook maar wil.

T-shirts voor een sporttoernooi

Heb ben jullie binnenkort een leuk evenement met jullie team hoe leuk is het dan om jullie eigen T-shirts te hebben special voor dat weekend

T-shirts bedrukt met logo voor zakelijk evenement

Wil je alle medewerkers hetzelfde t-shirt geven voor een bedrijfsuitje of feestje? Ook dat maken we graag voor je. Je kunt de T-shirts voorzien van logo, een naam of foto. Op die manier maak je voor iedereen een persoonlijk t-shirt.

Snel beginnen met het ontwerpen van je mooiste T-Shirt, of toch nog meer weten?