Portretfoto

Creatieve portretfotografie, boek nu uw fotoshoot!

Pasfoto’s laten we allemaal wel eens maken. Maar hoeveel mooier is het om eens een echte mooie portretfoto van uzelf te laten maken tijdens een fotoshoot in onze moderne en professionele fotostudio? Als cadeau voor een vriend of vriendin of voor uw kinderen of misschien wel kleinkinderen. Portretfotografie voor nu maar ook voor de toekomst.
Hoe dan ook, u maakt er altijd iemand blij mee! Onze  studio ligt in hartje ‘s-Hertogenbosch,  vlakbij parkeer garage de Wolvenhoek en tegenover de bushalte van het transferium Vlijmenseweg  Wij bieden allerlei verschillende fotoshoots aan. Of je nu op zoek bent naar foto’s voor je portfolio, een zakelijke profielfoto of gewoon voor je eigen plezier, je bent bij ons aan het goede adres! Voor ons is het ook erg belangrijk dat je je op je gemak voelt in onze fotostudio, wij zullen er alles aan doen om jou je thuis te laten voelen in onze fotostudio!

Een fotoshoot naar tevredenheid

Wij maken er altijd het mooiste van zodat uw ook zelf tevreden naar u portret kan kijken. Samen met u bespreken we uw wensen en het doel van de foto’s zodat we heel gericht te werk kunnen gaan. Uit de proeffoto’s kunt u zelf kiezen welke foto’s we zullen gaan afdrukken. Uw foto’s kunnen afgedrukt worden op bijvoorbeeld: hout, aluminium, dibond, plexiglas, canvas of schilderslinnen maar natuurlijk ook op fotopapier en door ons ingelijst worden. 

Wat krijgt u bij een standaard fotoshoot?
-De mogelijkheid om uw shoot thuis te bekijken en te selecteren.
-Fotobewerkingen
-Een afdruk van 18×24 cm de mooiste foto!
De prijs van een standaard shoot in de studio is € 59,00. (tot zeven personen), een buiten shoot op locatie kan uiteraard informeer naar de mogelijkheden.

Extra voordeel bij uw fotoshoot

Luxe fotoshoot: 5 digitale bestanden en van deze foto’s een 13×18 cm vak afdruk. Totaal inclusief fotoshoot: € 99,00

Prestige fotoshoot: 10 digitale bestanden en van deze foto’s een 13×18 cm vak afdruk. Totaal inclusief fotoshoot: € 149,00

Meer prijzen en mogelijkheden bekijken download dan de pdf prijslijst