Pasfoto maken aan huis in s-Hertogenbosch?

Foto Expert | Fotografie René Kuijs biedt deze service aan. Er komt een moment dat uw paspoort, id-kaart of rijbewijs verloopt of dat u een visum foto moet aanvragen. Wat doet u dan? Een pasfoto laten maken die goed gelijkende en recente is voor de aanvraag van uw document. Natuurlijk kunt u hiervoor langs komen in onze fotostudio, Achter het wild varken 6 te ‘s-Hertogenbosch maar… Wellicht bent u druk, niet in de gelegenheid of wellicht is het voor u niet mogelijk om langs te komen. Wij bieden hiervoor een passende oplossing. Wij komen namelijk graag bij u langs voor het maken van de pasfoto.

.officiele pasfoto

Voor wie is dit geschikt?

Mensen die bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis of verpleegtehuis zitten en niet (makkelijk) naar buiten kunnen om de foto bij de fotograaf te laten maken. Maar ook mensen die in een ziekenhuis liggen, en waarvan het document verloopt, kunnen niet weg voor het laten maken van een pasfoto. Daarnaast zijn er ook steeds meer bedrijven die ons inhuren om van hun medewerkers pasfoto’s te laten maken, niet alleen voor paspoort of ID-kaart maar ook voor bedrijfspassen of visum aanvragen

Kosten voor een pasfoto op locatie

De kosten voor het maken van een Nederlandse pasfoto op locatie zijn al vanaf € 39,50 (dit is het tarief binnen ‘s-Hertogenbosch). Hiervoor komen wij naar u toe en krijgt u een setje pasfoto’s. Voor een Nederlands document zijn het 4 foto’s, voor sommige visum aanvragen of buitenlandse paspoorten kan het voorkomen dat u een afwijkend aantal foto’s krijgt. De betaling kan alleen contant worden voldaan.

De foto’s kunnen dan de eerstvolgende werkdag in onze studio opgehaald worden, lukt dit niet? Ook dit is geen probleem, voor € 4,50 sturen we de pasfoto’s per post naar u toe.

Afspraak maken?

Uiteraard is deze speciale service op afspraak te bestellen. Een afspraak maken gaat heel makkelijk door even te bellen naar 073 6143109 of te mailen aan denbosch@fotoexpert.nl . We plannen dan samen een moment dat goed uitkomt.

Na het maken van de afspraak komen wij bij u langs voor de pasfoto. Naast de professionele camera nemen wij een achtergrondscherm mee en zorgen wij voor voldoende licht.