Foto Expert, werkt alleen met de allerbeste papier-, inkt- en machine-leveranciers voor foto afdrukken. Want uw en onze foto’s zijn het waard. U wilt lang kunnen genieten van uw foto’s dus moeten ze zo lang mogelijk kleur echt blijven. Uit het brede assortiment van Fuji en Hahnemühle papiersoorten hebben wij de beste geselecteerd om u het beste product aan te kunnen bieden.

Foto’s afdrukken

Foto’s tot 40×45 worden standaard op Fuji lustre of glanzend gedrukt, foto’s groter dan 30×45 gaan standaard op Hahnemühle papier. Van Hahnemühle gebruiken wij standaard photo gloss en pearl. Om nog mooiere afdrukken te maken hebben wij diverse andere  hahnemuhle papieren ook op voorraad. Waaronder het Bamboo papier.

Groot formaat foto afdrukken

Maar ook de Photo Rag Baryta, 315 grams 100% cotton white high gloss voor nog mooiere zwart-wit afdrukken van onze epson wide format printer. Op deze printer kunnen wij afdrukken maken tot een breedte van 44inch oftewel 111,76 cm.  De maximale lengte is de lengte van de rol. 

Het linnen dat wij voor uw foto afdruk op linnen gebruiken komt ook van hahnemuhle  zeer speciaal is het canvas metalic door de “metalic” uitstraling krijgt u een heel bijzonder effect bij het afdrukken van uw foto’s. 

Voorbeelden in fotostudio aanwezig

Afdrukken op dit materiaal zijn in onze fotostudio, achter het wild varken 6 te ‘s-Hertogenbosch, te bekijken.

hahnemuhle papier

Hahnemuhle papier

 Hahnemuhle FineArt InkJet Media  Digital FineArt-collectie bestaat uit echte kunstenaarspapieren met verschillende gram- en oppervlaktestructuren, evenals doeken voor kunstreproducties, foto’s en digitale kunst.  De oppervlaktesoort, het indrukwekkende gevoel van ons schimmelvormig en katoenpapier, evenals hun conservatieve eigenschappen hebben internationale TIPA, BIPP en American Photo Awards gewonnen. Een premiumcoating op de originele artiestpapieren behoudt hun haptische exclusiviteit en garandeert langdurige, op maat gemaakte afdrukken die voldoen aan de eisen van musea en galerijen (ISO 9706). Alle Hahnemühle inkjet media zorgen voor fijne kunstafdrukken met een uitgebreid kleurengamma, het beste contrast en de beste nuances voor indrukwekkende beelden. De nauwe samenwerking met de toonaangevende fabrikanten van fijne drukkers zorgt ervoor dat alle papieren en doeken met alle kunstdrukkers compatibel zijn bij gebruik met pigment of kleurstofinkt.