Een kleurrijke panoramafoto van de markt  den Bosch bij u thuis aan de muur zodat u er elke dag van kunt genieten? Dat kan Foto Expert ‘s-Hertogenbosch heeft diverse foto’s van den Bosch waaronder een schitterende panoramafoto van den Bosch. Deze foto is in diverse maten en uitvoeringen te koop zowel in kleur, zwart wit en sepia.

panoramafoto den bosch

Deze foto en andere mooie foto’s van s-Hertogenbosch kunt in onze studio ( achter het wild varken 6 ‘s-Hertogenbosch) bekijken en eventueel bestellen. Bestellen via onze bestel website kan ook . 

Deze panoramafoto is gemaakt in 2013 , voor de bouw van het nieuwe puthuis en voor het instorten van het gebouw waar pearle gevestigd was. De foto is in de de onderstaande uitvoeringen leverbaar. Afwijkende maten zijn op speciale bestelling leverbaar, ook kunt u kiezen voor een andere kleur passe-partout of lijst.

Meer en andere foto’s van den Bosch zien of bestellen?

 

Meer weten of bestellen via de website

Epoxy – Foto: de foto wordt op hoogwaardig fotopapier afgedrukt waarna deze verlijmd wordt op een plaat dibond. Aan de voorzijde wordt de foto afgewerkt met epoxy – hars. Dit geeft de foto een heel bijzondere uitstraling.

Chromalux -Foto:

ChromaLuxe is de marktleider op het gebied van sublimatie op aluminium ChromaLuxe is een duurzame nieuwe techniek die zijn oorsprong in Amerika heeft. ChromaLuxe is een medium voor fotografie of kunst met ongekende kwaliteit.Vrijwel elke creatie kan op een ChromaLuxe-print worden afgedrukt. Het biedt een bijna 3-dimensionaal effect en heeft een enorme kleurdiepte die elke verwachting overtreft. De afbeelding wordt namelijk in het oppervlak aangebracht en er niet op gedrukt. Dit betekent dus ook dat deze afdrukken zeer duurzaam zijn. De ChromaLuxe-prints steken dan ook met kop en schouders uit boven prints op de meeste andere metalen