officiele pasfoto

Foto Expert vindt u schuin tegenover het stadskantoor in ‘s-Hertogenbosch. Wij maken pasfoto’s die goedgekeurd worden voor uw documenten en wij geven er garantie op! Pasfoto’s voor al uw officiële documenten, paspoort, id en/of rijbewijs.  Wilt u ook een digitale versie van uw pasfoto geen probleem. Baby’s en kleine kinderen, wij nemen er de tijd voor. Regels vaak blijkt bij het maken van de pasfoto dat er wat onduidelijkheden zijn van wat wel en niet mag.  Foto Expert weet uiteraard wat wel en niet mag, hieronder vindt u een aantal van de regels beknopt samengevat. Wilt u nog meer weten over het maken van pasfoto’s  stel uw vraag per mail of bel met 073 6143109 .     

Hoofddeksel

Uw hoofd moet in principe onbedekt zijn. Er zijn wel uitzonderingen mogelijk, bijvoorbeeld als u een hoofddeksel draagt om medische of godsdienstige redenen. De instantie die het reisdocument uitgeeft, bepaalt of sprake is van een uitzonderingsgeval of niet.

Grote gezicht op de foto
Voor de lengte en de breedte van het gezicht zijn ook eisen opgesteld. De ooraanzet (om de breedte van het hoofd vast te stellen) kan niet bepaald worden als de zijkanten van het gezicht bedekt zijn. Dat wil dus niet zeggen dat de oren zelf zichtbaar moeten zijn. De lengte wordt bepaald door van kin tot kruin te meten.
Kinderen jonger dan zes jaar
Vraagt u een paspoort of identiteitskaart aan voor uw kind jonger dan 6 jaar, dan gelden soepeler eisen voor de foto.

Visa

Foto Expert  ‘s-Hertogenbosch kan ook uw foto’s voor visa maken, bijvoorbeeld de 2×2 inch foto’s voor de USA of voor India.

Paspoort foto’s voor een ander land dan Nederland nodig, geen probleem ook die maken wij bij Foto Expert. Voor meer informatie zie: pasfoto eisen en eisen buitenlandse documenten