Met een mooie linkedin profielfoto laat je zien wat je waard bent!

Mensen en bedrijven nemen je sneller serieus als je een mooie strakke uitstraling laat zien op Linked In of je CV bijvoorbeeld door een mooie linkedin profielfoto.
De zakelijke profielfoto is geschikt voor gebruik op social media, maar ook voor o.a. publicatie voor tijdschrift, brochure of krant.
Foto Expert | Fotografie René Kuijs biedt jou (en je collega’s) de mogelijkheid om een mooie portretfoto te laten maken.
Laat jezelf fotograferen in de stijl die helemaal bij jou (en je bedrijf) past. De zakelijke profiel foto’s worden in onze fotostudio in ‘s-Hertogenbosch gemaakt door een van onze professionele fotografen. Wanneer gewenst kunnen we de zakelijke portret fotoshoot ook binnen jullie eigen bedrijf komen fotograferen. Bel voor het maken van een afspraak: 073-6143109

Werkwijze

We maken een aantal portret foto’s in verschillende poses. Je mag hierbij uiteraard je eigen voorkeur en wensen aangeven. We kunnen nog afwisselen in bijvoorbeeld foto’s met en zonder stropdas/jasje. maar ook even een andere kleur shirt aan doen is geen enkel probleem.

De Foto’s voor je social media profielen

Na afloop van de shoot worden je beste foto’s bewerkt. Deze plaatsen we op onze internetsite in een speciaal voor jou aangemaakt fotoalbum. Je krijgt van ons een persoonlijke code waarmee je hierop kunt inloggen. Je kunt nu zelf kiezen welke 5 foto’s je graag digitaal wilt ontvangen.
 Wil je eventueel meerdere foto’s afnemen, dan kun je deze foto’s bij ons nabestellen voor €15,00 per foto.

Tips voor zakelijke profielfoto

  • Draag passende kleding op de foto, een strak pak met een stropdas is altijd goed voor de financiële sector. Wat is de ‘dresscode’ voor de sector waar je zelf in werkzaam bent? Zorg dat de kleding op de foto past bij de sector waar je werkzaam in bent. Iets netter dan normaal gesproken kan net het een extra streepje voor geven bij nieuwe bezoekers op het LinkedIn profiel.
  • Hoewel alleen je gezicht op de foto komt, is de houding van je lichaam toch erg belangrijk. Een rechte rug, borst iets vooruit en gestrekte benen zorgen er meteen voor dat je meer zelfvertrouwen uitstraalt! Uiteraard kan de fotograaf hier goed advies over geven.
  • Het is niet altijd even makkelijk om op commando te lachen. Maar een profielfoto voor bijvoorbeeld linked-in met een lach wordt altijd gewaardeerd! Iedereen houdt van vrolijke mensen, dus laat je gezicht stralen!
  • Een profielfoto gaat om de persoon, niet om de kleding. Zorg er dus voor dat kleding niet de aandacht afleidt van het gezicht. Dit betekent niet te veel wit of drukke motiefjes,  bescheiden accessoires.
  • Breng altijd een extra setje kleding mee zodat u met meerdere outfits op de foto kunt.

Prijzen zakelijke en Linked-In foto portretten in de studio

Zakelijk portret individueel € 65,00 shoot inclusief 5 digitale foto’s.

Zakelijk portret L vanaf 4 personen € 55,00 p.p. shoot inclusief 5 foto’s.

Zakelijk portret XL vanaf 8 personen  € 49,00 p.p. shoot inclusief 5 foto’s

(Extra foto’s kunnen uiteraard ook, deze kosten € 15,00 per stuk)

Laat u liever foto’s maken bij u op het bedrijf dat kan uiteraard ook. Meer info over deze mogelijkheden?