Kinderfotografie

Leuke, mooie foto’s van uw kinderen waar u nu maar ook in de toekomst als de kinderen al groter en groter worden met plezier naar kijkt. 

Kinderfotografie, hoe gaan we het aanpakken, de eerste vraag is wat voor een foto wilt u liever bijvoorbeeld een “stoere kiek” of toch meer een “lieve” portretfoto deze foto kan ik mijn fotostudio in ‘s-Hertogenbosch maken maar ook op locatie.

Neem eenvoudig via telefoon of mail contact op en wij nemen uw wensen voor kinderfotografie met u door. 

Afspraak:

Kinderfotografie in Den Bosch

Siem skateboard zwart wit stoer

Soort foto’s

Afhankelijk van de soort foto die wij gaan maken kan het fijn zijn dat u leuke dingen meebrengt die van uw kind zelf zijn zoals bijvoorbeeld het skateboard, knuffel hoed etc. Dit geeft de foto een persoonlijke touch.

Ook zijn er in de studio natuurlijk diverse attributen en accessoires die we gebruiken om er een mooie reportage van te maken.

De fotosessie duurt circa 30 minuten, afhankelijk van het aantal kinderen, en de leeftijd van de kinderen.

Kledingadvies: Neutrale kleuren en pastelkleuren geven een mooie rustige uitstraling aan de foto. U kunt meerdere kledingsetjes meenemen waarnaar wordt gekeken welke mooi uitkomen op de foto.  Maar het belangrijkste, kies voor kleding waarbij uw kind zich prettig voelt.

Kinderfotografie pakketten

Kosten voor deze kinderfotografie shoot in de studio bedragen € 49,00, een fotoshoot op locatie* kost € 125,00

U krijgt hiervoor een bewerkte digitale foto in hoge resolutie. Wilt u meer foto’s of afgedrukte foto’s dat  is uiteraard ook mogelijk:

Luxe shoot: 5 digitale foto’s inclusief een afdruk  op vak afdruk 13×18 cm. Totaal prijs inclusief shoot € 99,00

Prestige shoot: 10 digitale foto’s (in totaal dus 13) inclusief 3 stuks 13×18 cm vakafdruk. Totaal prijs inclusief shoot € 139,00

  • Locatie shoot in ‘s-Hertogenbosch, daarbuiten tellen wij een kilometervergoeding van 0,30 per kilometer vanaf onze studio Achter het wild varken 6 te ‘s-Hertogenbosch

Siem droomt skateboard