De vriendinnen fotoshoot op een buitenlocatie

Onze vriendinnen fotoshoot in regio Den Bosch is het meest spontaan op een buitenlocatie. We gaan naar een mooie, door ons gekozen locatie en zorgen voor een ontspannen, vrolijke sfeer. Het resultaat super leuke foto’s het aantal hangt af van het aantal vriendinnen maar onze fotograaf maakt voldoende foto’s van jullie samen, maar ook van ieder apart. Deze fotoshoot kan alleen doorgaan indien het niet regent.

Extra optie: Je kunt de foto’s ook extra mooi laten bewerken. Bij deze nabewerking, worden oneffenheden in de huid weggewerkt, tanden witter gemaakt, littekens, puistjes etc verwijderd. Je kunt aan het einde van de fotoshoot aangeven of je deze optie wilt.

Voordeel:

  • Bestel je van de vriendinnen shoot een afdruk bij ons. dan wordt deze gratis bewerkt en krijgen jullie 15% korting op de standaard prijs

De vriendinnen fotoshoot in de studio

Toch liever binnen fotograferen? Dat kan uiteraard ook.

Visagie vriendinnen fotoshoot

De vriendinnen shoot is zonder visagie en haarstyling. Het is echter mogelijk om deze bij te boeken. Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag . 

Hoe gaat het in zijn werk:

We plannen in overleg met jullie een datum en een locatie, de vriendinnen shoot op locatie kan alleen doorgaan met droog weer. Wij checken hiervoor de lokale buienradar als er het een half uur voor aanvang van de vriendinnen shoot geen droog weer aangegeven wordt bellen wij de shoot af en  plannen in overleg met jullie een nieuwe datum dit brengt geen extra kosten met zich mee. Uitwijken naar de studio op het laatste moment is helaas geen optie.

portret aanbieding