Fotoshoot

 

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch  vind je onze gezellige fotostudio. Een middelgrote studio met voldoende ruimte voor  een mooi portret van een  persoon, families, gezinnen en spelende kinderen.
Onze werkwijze; afhankelijk van uw wensen, gebruiken wij een bepaalde achtergond en lichtopstelling. Creëren een passende sfeer in onze studio en gaan voor een optimaal resultaat. De duur van de shoot is afhankelijk van uw wensen. In onze fotostudio is eigenlijk niks te gek. Lachende families, stoeiende gezinnen en rennende kinderen: alles kan!
Na de fotoshoot plannen we een uitzoekafspraak in. Jullie komen dan terug naar onze studio en dan gaan we samen de foto’s bekijken. We kijken naar jullie wensen, zoeken de mooiste foto’s uit en zoeken het materiaal uit dat het beste past bij jullie foto.

 

baby fotoshoot

Baby fotoshoot

Baby, Een baby fotoshoot, handig voor babytjes die nét geen newborn baby meer zijn. Een baby fotoshoot is een speciaal op maat gemaakte fotoshoot voor een babytje dat het niet leuk meer vindt om (zoals bij een newbornshoot) in allerlei verschillende houdingen gelegd te worden maar wel ontzettend leuk is om te fotograferen. Deze fotoshoot geldt voor babytjes van circa 4 maanden. Natuurlijk mogen als zij dit willen de (net zoals bij een newbornshoot) kersverse papa’s en mama’s en eventueel broertjes/zusjes aan het einde van de fotoshoot ook een keer met de baby op de foto. Zo ontvang je een uitgebreide reportage met veel leuke en verschillende foto’s! 

Ga naar: Newborn fotoshoot

famillie

Familieshoot

Familie, heb je een grote, leuke of bijzondere familie waarvan je een mooi familiefoto wilt laten maken? Laat het me weten en we plannen een familie fotoshoot op locatie of  in mijn studio. Bij hele grote groepen is het mogelijk dat ik groepjes van 3-5 personen fotografeer. Na de fotoshoot plaats ik iedereen bij elkaar in 1 (panorama) foto. Het is dan ook mogelijk om meerdere foto’s in andere opstellingen na te bestellen.
Ga naar: Familie fotoshoot

lachende kleine man

Kinderfotografie

Kinderfotografie, kinderen zijn puur. Als ze lachen, dan lachen ze ook écht. Het is prachtig om zo’n lachend gezichtje te fotograferen, maar de serieuze blikken zijn minstens zo intrigerend. Zo vertelt elk beeld en elke gezichtsuitdrukking een eigen verhaal.
Ga naar: Kinderfotografie

vriendinnen

Vriendinnen fotoshoot

Vriendinnen, een fotoshoot met je beste vriendinnen.Willen jullie spontane foto’s in het park, of juist allemaal in een mooie jurk? Vooraf kunnen jullie alle wensen doorgeven, daar pas ik de vriendinnen fotoshoot op aan. Tussendoor is het mogelijk om van kleding te wisselen, zodat je niet op alle foto’s hetzelfde draagt. Behalve groepsfoto’s, fotografeer ik ook jullie individueel en/of in kleinere groepjes. Die keuze is aan jullie, alles is mogelijk. Ga naar: Vriendinnen fotoshoot

buiten shoot

Buiten fotoshoot

Buiten fotoshoot, Bijna in alle seizoenen is een familie fotoreportage outdoor super leuk om te doen met het hele gezin. Lekker genieten van het heerlijke weer en de kinderen kunnen heerlijk spelen in de buitenlucht. Met elk seizoen zijn charme, de warme zomers en de prachtige kleuren tijdens de herfst! Wil je ook graag prachtige foto’s laten maken die je straks mooi kan ophangen in je woonkamer?
Ga naar: Buiten fotoshoot