Foto’s snel en professioneel afdrukken ook zwart-wit, op papier linnen of op iets anders bij Foto Expert ‘s-Hertogenbosch bent u aan het juiste adres direct online foto’s bestellen!

 

Afdrukken

Foto Expert, is zoals de naam al zegt de Expert op het gebied van foto afdrukken en printen in ‘s-Hertogenbosch. Foto Expert werkt alleen met de allerbeste soorten papier, inkt en machine-leveranciers voor uw afdrukken.https://cloud.hefest.eu/apps/fotoexpert/01a30166-4c19-4206-bb1f-223644b99f0e
Van miniprints tot afdrukken van 100 cm bij … panorama foto’s van 30 cm bij 200 centimeter op dibond, canvas, mat of glans papier wij kunnen het, foto’s snel en professionele afdrukken ook zwart-wit.
Met behulp van de nieuwste Fujicolor en Epson print technieken leveren wij topklasse afdrukken. Bariet papier, of andere speciale papiers soorten het kan bij Foto Expert.

Foto van Foto

Bijwerken, retoucheren, van kleur naar zwart/wit en of sepia het kan.
Geen negatief of bestand meer? Met onze scanners maken wij een foto die maar net van het origineel te onderscheiden is.

Carbon afdrukken

Zwart/wit afdrukken met een ongekende toonschaal en warmte dankzij het gebruik van carbon inkten.

U kunt in onze winkel (Achter het Wild Varken 6 te ‘s-Hertogenbosch) aan moderne bestelcomputers uw eigen foto’s selecteren.

Probeer nu onze vernieuwde bestelservices* voor Foto’s snel en professioneel afdrukken  ook zwart wit- Foto op Canvas en Wenskaarten.

direct online foto’s bestellen!

Inlijsten

Wilt u uw afgedrukte foto’s inlijsten of dit laten doen ook daarvoor bent u bent u bij Foto Expert aan het juiste adres. Wij leveren het complete lijsten assortiment van Nielsen plus de vaklijsten van Nielsen, C&C Fotolijsten en GB Lijsten. Uw foto ingelijst met een passe-partout? Geen probleem ook dat fixen wij voor u. Een passe-partout met ruimte voor meer dan één foto? Natuurlijk ook dat regelen wij bij Foto Expert voor u. 

Voetbalshirts inlijsten, borduurwerk opspannen u zegt het maar het kan allemaal

 

 

fuji dl600 vakprinter voor foto's afdrukken bij foto expert

Fuji Dl600 printer

Wij hebben onze upload en bestel module verbeterd  begin hier direct met het bestellen van uw foto’s, poster fine-art afdrukken en foto op canvas.

 

Prijslijst Voor fotoafdrukken besteld via onze  webapplicatie.