Het populaire cadeautje, een mok bedrukt met eigen foto!

Bedrukte mokken zijn mega populaire cadeautjes en wij weten wel waarom: het is een ontzettend leuk cadeau om iemand te verrassen. Via de online editor van Foto Expert kun je eenvoudig een super leuke mok maken met een eigen foto. Naast de bekende witte mok hebben we ook mokken met een kleur accent (blauw, zwart, groen en rood) maar ook doorzichtige mokken waarbij het wit niet mee geprint wordt en daar zie je dus je koffie of thee door de foto heen.

Mok blauw
Mok met blauwe accenten

Begin direct met het bestellen van jouw mok, nog vragen?

Een leuk verjaardagscadeau?

Nog geen goed idee voor een leuk verjaardagscadeau? Wat dacht je van een mooie mok met een foto van de jarige of een foto van jullie samen? Je kunt naast de foto ook een eigen tekst of boodschap toevoegen aan de mok om het helemaal af te maken. Op die manier kun je de jarige laten weten aan welk moment je nog vaak terug denkt!

Een mok voor je zoon of dochter

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor ieder lid van het gezin, hoe leuk is het dan om iedereen een eigen mok te geven. Je dochtertje wordt vast helemaal enthousiast van haar eigen mok met haar naam en foto Houdt je zoon van voetbal? Dan maak je hem vast ontzettend blij met een voetbalmok met foto van hem in voetbalshirt. Wij weten zeker dat ze elke ochtend alleen nog maar willen drinken uit hun eigen beker.

Mok voor je collega

Een collega die een jubileum heeft of afscheid neemt geef haar een mok met een leuke foto van jullie team en hij of zij zal nog vaak met een glimlach het gezicht aan jullie terug denken. Zeker als jullie er ook nog eens bijzetten waarom jullie die collega zo waardeerden.