Bruidsreportage, voor nu en later.

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen van jullie leven! Dat wordt door jullie gevierd met familie en vrienden. Op deze bijzondere dag willen jullie tot in lengte van dagen met plezier, maar vooral ook de emotie herbelevend, op terug kijken. Dat is waar wij in beeld komen. Onze taak is deze speciale dag middels een bruidsreportage op een bij jullie passende manier vast te leggen. Dat vastleggen, het maken van een bruidsreportage, is een vak op zich.

Persoonlijk gesprek

Graag laten wij jullie in een persoonlijk gesprek waar jullie je wensen kenbaar kunnen maken een aantal voorbeelden van zowel analoge als digitale reportage albums zien.
Foto’s aan huis, gemeentehuis, kerk, groepfoto’s, buitenreportage en het aansnijden van de bruidstaart. Jullie dag, jullie feest, jullie reportage die ik graag naar die wensen maak. Een reportage waar jullie nog vaak met plezier naar kijken. Een reportage is nooit een standaard verhaal zoals jullie dag ook geen “gewone” dag is.

Bruidsreportages regio Den Bosch

Bruidsreportages maak ik al vanaf € 695,00. Jullie krijgen dan vier uur aaneengesloten fotografie en de 150-200 bewerkte en print klare bestanden op usb stick.
Fotograaf René Kuijs, een beeld man pur sang heeft veel ervaring in het maken van bruidsreportages en weet steeds de juiste emotie vast te leggen. Uw trouwreportage kan naar keuze afgeleverd worden in een traditioneel inplak album van verka. Een state of the art digitaal boek tot een formaat van 40×55 cm kan evenzo goed. Foto’s van de dag als origineel bedankje voor jullie gasten ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangt u een op maat gemaakte offerte. Circa twee weken voor de trouwdatum nemen wij de dag en uw wensen in een gesprek nog samen door. 

Meer weten bel of mail met Foto Expert ‘s-Hertogenbosch 073-6143109